SCP Peščanik

Dobro došli u Peščanik BCMS SCP Vikija! Možete koristiti stranice na ovom sajtu da vežbate format, čuvate nedovršene radove, ili jednostavno da imate mesto da postavite nacrte pa da možete pokazati ostalima i dobiti povratne informacije pre postavljanja u BCMS (ili bilo koji drugi) ogranak.

ZAPAMTITE: prilikom preuređivanja, uvek koristite "SAČUVAJ" funkciju a NE "Sačuvaj nacrt". Koristeći "Sačuvaj nacrt" će ostaviti digitalnu kopiju uređenja bez stvarne promene stranice. Ovo može da prouzrokuje probleme prilikom pokušaja pravljenja nove stranice.

  • Bilo ko može da pravi stranice ovde i da ih preuređuje. Nema potrebe za pridruživanje na sajt, ali morate biti član Vikidot platforme.
  • NEMOJTE PREUREĐIVATI TUĐE PEŠČANIKE BEZ NJIHOVE DOZVOLE. Ako nije Vaš peščanik, nema potrebe da nekome preuređujete iza leđa, makar i kada pokušavate da budete od pomoći i ispravite nešto.
  • Molimo da ne pravite previše stranica. Možete praviti koliko stranica koliko Vam treba, ali Vam predlažemo da to ostane razumna koliičina. Možete imati više nacrta u vašem peščaniku koristeći "tab" kod na donjem delu stranice.
  • NEMOJTE praviti ime ili URL peščanika sa SCP brojem. Dakle nema SCP-1234, nema SCP-4321, nema SCP-173 stranica. Nemojte koristiti ništa što počinje sa "SCP" praćeno sa nekoliko brojeva.
  • Osoblje ima pravo da ukloni materijal koji krši pravila i smernice našeg sajta.
  • Naša preporuka je da ime Vaših stranica bude vaše korisničko ime ili nešto drugo što je jedinstveno. Lakše je za ljude čiji je peščanik po imenu stranice.
  • Modul za ocenjivanje je ovde neaktivan. Dok se modul pojavljuje ako je kod prisutan, niko ne može da glasa na njemu.
  • Trenutno, samo stvaraoci stranica, moderatori i admini mogu da uređuju stranice. Ovo postoji da ljudi ne bi mogli uređivati ono što nije njihovo. Za više o pristupu peščaniku i kako deliti peščanike za koautorske radove, molimo vas da kontaktirate OhnoniumOhnonium ili ostale članove osoblja sajta.
  • Neka Vam je pisanje sa srećom! :)

Da napravite stranicu za peščanik, molimo vas da napišete vaše ime u ovoj formi:


Tabovi

Da bi dodali tabove i pritom više nacrta unutar jedne stranice, koristite sledeći kod:

[[tabview]]
[[tab Naslov 1]]
Tekst ide ovde. Pretvarajte se da je ovo neki nacrt.
[[/tab]]
[[tab Naslov 2]]
Još teksta u drugom tabu! Ovo može da bude druga stranica istog nacrta, ili pak neki drugi nacrt.
[[/tab]]
[[/tabview]]

Ako je pravilno urađeno, trebalo bi ovako da izgleda:

Tekst ide ovde. Pretvarajte se da je ovo neki nacrt.


Korisna uputstva (BCMS Ogranak SCP Fondacije)

Svi od ovih artikla se nalaze na BCMS Ogranku SCP Vikija.

Dodatno, proverite Sintaksa Vikidota da bi ste saznali kako da radite kul stvari kao podebljavanje teksta i šta god. Tu je takođe deo već spomenut u Kako napisati SCP vodiču.

Creative Commons License Ovaj viki je licenciran pod Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 licencom.
The SCP Foundation Wiki Sigma-9 temu i stil je dizajnirala Aelanna.
Ukoliko nije drugačije navedeno, sadržaj ove stranice zaštićen je licencom Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License